Acasă> Știri
July 05, 2024

Care sunt caracteristicile și avantajele abajururilor acrilice?

Lamphades -ul acrilic este un material popular în decorarea modernă a casei, iar caracteristicile și avantajele lor sunt favorizate de oameni. Să discutăm caracteristicile și avantajele abajururilor acrilice.

July 05, 2024

Avantajele abajururilor acrilice

1. Transparență ridicată și luminozitate: abajururile acrilice au o transparență excelentă, iar transmisia lor de lumină poate ajunge mai mult de 92%, ceea ce permite luminii să pătrundă mai pe deplin și îmbunătățește luminozitatea și confortul luminii interioare. Luminozitatea ridicată permite abajurului acrilic să prezinte un efect de iluminare luminos și moale, creând o atmo

July 04, 2024

Avantajele instalării luminilor de gazon

Luminile de gazon sunt de economisire a energiei și ecologice. Majoritatea luminilor moderne de gazon folosesc becuri LED, care au avantajele consumului de energie scăzut și al vieții îndelungate. În comparație cu lămpile tradiționale incandescente, lămpile cu gazon cu LED sunt mai economisite de energie și mai ecologice, ceea ce poate reduce consumul de energie și pot reduce poluarea mediului. Prin urmare, atunci când alegeți luminile de

July 04, 2024

Care sunt caracteristicile luminilor de gazon?

Vă oferim lumini de gazon de înaltă eficiență și de economisire a energiei, potrivite pentru peluze în jurul parcurilor, vile de grădină etc., precum și străzile pietonale, parcări, pătrate și alte locuri. Proiectarea luminilor de gazon adaugă în principal siguranță și frumusețe peisajului spațiului verde urban, cu aspectul și lumina moale. În general, sunt ușor de instalat și foarte decorative. Acestea pot fi utilizate în sco

Vă vom contacta imediat

Completați mai multe informații, astfel încât să poată lua legătura cu tine mai repede

Declarație de confidențialitate: Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Compania noastră promite să nu vă dezvăluie informațiile personale pentru nicio expansiune cu permisiunile dvs. explicite.

Trimite