Acasă> Știri
August 27, 2024

Personalizarea luminii de gazon și selecția producătorului

Lămpile de gazon au diverse stiluri și sunt extrem de practice. Ca principală iluminare pentru curțile de vile, parcuri, grădini, locuri pitorești și alte locuri de agrement și divertisment, cererea pieței a crescut. În calitate de cumpărător, cea mai îngrijorătoare problemă este că este vorba despre modul de personalizare a luminilor de gazon și de unde să le cumpărați. Pentru a vă clarifica îndoielile, editorul vă va spune în detaliu. 1. Personalizarea lămpii de gazon: pentru personalizarea lămpii de gazon, editorul recomandă să meargă direct la p

August 27, 2024

Cum să alegeți personalizarea lămpilor de gazon?

Parcurile sunt, în general, construite în aer liber pentru a facilita oamenii să se bucure de peisajul frumos și pentru timp liber și divertisment. Proiectarea decorației lor este în general mai particulară. Ca unelte de iluminat, luminile de grădină sunt indispensabile pentru parcuri. Deci, cum să alegeți când personalizați luminile de grădină parc? 1. Confirmați mai întâi stilul de iluminat: în primul rând, trebuie să ne dăm seama de stilul arhitectural și de design al întregului parc. Stilul iluminatului ar trebui să se potrivească. Dacă este stil

August 27, 2024

Cum se personalizează luminile de gazon?

Lămpile de gazon au forme unice și unice, culori multiple, eficiență ușoară bună, stiluri diverse și sunt ușor de instalat, accesibile și foarte decorative. Prin urmare, acestea sunt adesea folosite pentru iluminarea decorativă a peluzelor și a centurilor verzi în parcuri, vile de grădină, zone rezidențiale, curți, coridoare, pătrate de agrement în aer liber și atracții turistice, adăugând culoare peisajelor urbane. Deci, cum să personalizați luminile de gazon? Găsiți un producător profesionist de personalizare a lămpilor de gazon, cum ar fi Ji

August 27, 2024

Farurile coloanei de artă - peisaje în curte

Luminile capului de coloană sunt de obicei instalate deasupra peretelui porții, în partea de sus a coloanelor decorative de pe perete și pe balustradele de balcoane și terase, aducând o notă de farmec și unicitate pe pereții sau coloanele exterioare monotone. Farurile tipice ale coloanei folosesc lămpi de economisire a energiei și surse de lumină LED, dar farurile coloanei solare sunt mai utilizate pe scară largă, deoarece sunt alimentate de energie solară și folosesc surse de lumină LED, care sunt economisite de energie, ecologice și au o durată de viață lungă.

August 27, 2024

Caracteristici despre produsul lămpii de gazon: Faceți -vă grădina mai interesantă

Proiectarea luminilor de gazon adaugă în principal siguranță și frumusețe peisajelor verzi urbane, cu aspectul și iluminarea moale și, în general, are caracteristicile instalării ușoare și a decorației puternice. Pot fi utilizate pentru iluminarea decorativă a centurilor verzi în parcuri, vile de grădină, pătrate și alte locuri. 1 、 Conservarea energiei și protecția mediului Luminile de gazon folosesc jetoane LED ca sursă de lumină, care poate obține eficiență ridicată și economie de energie și au o durată de viață lungă, fără a f

Avantajele abajurilor acrilice

1. Transparență bună, foaie de sticlă organică incoloră și transparentă, cu o transmisie ușoară de peste 92%. 2. Rezistență excelentă la vreme și o adaptabilitate puternică la mediul natural. Chiar dacă este expusă la lumina soarelui, la vânt și la ploaie pentru o lungă perioadă de timp, performanțele sale nu se vor schimba. Are o performanță anti-îmbătrânire bună și poate fi folosit în aer liber cu încredere.

Utilizarea abajurului acrilic

Lamphades -ul acrilic au avantajul de a fi reciclabil. Materialele acrilice pot fi reciclate și reutilizate fără a provoca poluare mediului. Când abajurul este deteriorat sau trebuie înlocuit, materialul acrilic poate fi reciclat și reprocesat pentru a face alte produse acrilice pentru a realiza reciclarea resurselor.

August 22, 2024

Amplasarea acrilică aduc oamenii o experiență vizuală unică în iluminatul la domiciliu

Transparența ridicată a materialului acrilic permite luminii să difuzeze lumina moale prin abajurul, creând o atmosferă de iluminare caldă și plăcută. În al doilea rând, textura și luciul materialului acrilic sunt foarte bune, oferind oamenilor o atingere de înaltă calitate și o plăcere vizuală. În plus, abajururile acrilice pot fi, de asemenea, personalizate în diferite forme și culori în funcție de nevoile și preferințele personale, aducând astfel efecte decorative mai diverse. O bună performanță de procesare permite abajururilo

August 22, 2024

Cum se menține o abajură acrilică?

Menținerea abajururilor acrilice este foarte importantă pentru a -și extinde durata de viață și a menține efecte de lumină bune. În primul rând, trebuie să fim atenți să nu folosim o cârpă aspră sau instrumente de curățare pentru a șterge suprafața abajurului pentru a evita zgârierea materialului acrilic. În al doilea rând, abajurul trebuie curățat în mod regulat. Puteți utiliza o cârpă moale umedă pentru a șterge ușor praful și petele de pe suprafața abajurului. Nu folosiți curățători care conțin solvenți.

August 22, 2024

Lamphades -ul acrilic au multe avantaje unice față de abajele tradiționale de sticlă

Ca un nou tip de material de decorare a iluminatului, abajururile acrilice au multe avantaje unice în comparație cu abajele tradiționale de sticlă. În primul rând, materialul acrilic are o transparență ridicată și poate produce lumină strălucitoare și moale atunci când este iluminat de lumină. În al doilea rând, abajururile acrilice au o rezistență bună la vreme și o rezistență la scădere, nu sunt ușor rupte și sunt mai sigure și mai fiabile. În plus, materialele acrilice au, de asemenea, o rezistență ridicată la temperatură r

August 22, 2024

Producător profesional de lampa de gazon

Proiectarea luminilor de gazon adaugă în principal siguranță și frumusețe peisajului spațiului verde urban, cu aspectul și lumina moale. În general, sunt ușor de instalat și foarte decorative. Acestea pot fi utilizate în scopuri decorative în centurile verzi din parcuri, vile de grădină, ecologizare pătrată și alte locuri. iluminare. Îmbunătățirea siguranței persoanelor care călătoresc noaptea este folosită pentru a crește timpul oamenilor pentru activități în aer liber și pentru a îmbunătăți siguranța vieții și a proprietăților. De asemenea, poate

Avantajele luminilor de gazon LED

Lămpile de gazon folosesc LED -ul ca sursă de lumină. LED -urile au o durată de viață lungă, ceea ce poate ajunge mai mult de 100.000 de ore. Au o tensiune de funcționare scăzută și sunt foarte potrivite pentru utilizare în lămpi de gazon. În special, tehnologia LED a trecut prin descoperirile sale cheie, iar caracteristicile sale au fost îmbunătățite în ultimii cinci ani, iar raportul său de prețuri de performanță a fost, de asemenea, mult îmbunătățit. În plus, LED-ul este alimentat de DC de joasă tensiune, iar costul său de control al sursei de lumină este

August 22, 2024

Introducere în funcțiile luminilor de gazon

Luminile de gazon s -au dezvoltat în anii 90 și au fost utilizate pe scară largă pentru iluminarea rutieră pe una sau ambele părți ale drumurilor în locuri publice, cum ar fi benzi lente, drumuri înguste, zone rezidențiale, zone turistice, pătrate publice, centre comerciale, grădini private, coridoare din curte, Îmbunătățiți factorul de siguranță pentru persoanele care călătoresc noaptea, creșteți timpul pentru ca oamenii să -și extindă activitățile și să sporească siguranța oamenilor. De asemenea, poate schimba emoțiile oamenilor, poate îmbunătăți men

August 22, 2024

Cât de importante sunt luminile de gazon în viața de zi cu zi?

Luminile de gazon sunt utilizate pe scară largă pe benzi lente urbane, drumuri înguste, zone rezidențiale, atracții turistice, parcuri, centre comerciale, grădini private, pasarele din curte și alte locuri publice. Factorul de siguranță al ieșirii noastre de seară este utilizat pentru a ne crește timpul pentru a extinde activitățile și a îmbunătăți siguranța.

August 22, 2024

Caracteristici de lumină de gazon:

1. Eficiență ridicată și economie de energie: Dacă este o lampă de gazon solar, o componentă de celule solare de siliciu cristalin cu putere completă este de obicei utilizată ca sistem de generare a energiei electrice și o baterie solară specială este utilizată pentru a economisi energie și energie electrică. Se poate lumina continuu timp de 3-5 nopți în zilele ploioase, fără a fi nevoie de alte consumabile de energie. Lumini de peisaj 2. Controlul automat: iluminarea și stingerea lămpii de gazon solar adoptă controlul inducției solare, adică funcția de

July 10, 2024

Ce probleme întâmpinați deseori atunci când achiziționați lumini peisajului de gazon?

1. Problema vântului: Luminile de gazon sunt de obicei utilizate în scene exterioare, astfel încât trebuie luat în considerare impactul puterii vântului. În diferite anotimpuri și regiuni, puterea vântului este, de asemenea, dificil de determinat, astfel încât o înțelegere de fundal trebuie să se facă atunci când personalizați și apoi atunci când produceți. Alegeți materiale cu stabilitate ridica

July 10, 2024

Cum să alegeți lumini de gazon LED în aer liber și lumini de grădină?

1. Selectați stilul care vă place pe site -ul web și trimiteți -ne o anchetă. 2. Permiteți producătorului să recomande stiluri: Dacă nu există cerințe de stil specifice, cumpărătorul poate face fotografii din mediu

July 10, 2024

La ce factori trebuie atenți atunci când personalizați și dezvoltați lumini de gazon în aer liber?

1. Selecția materialelor: Luminile de gazon în aer liber trebuie să aibă rezistență la intemperii și proprietăți anticorroziune. Prin urmare, atunci când selectați materiale, ar trebui luate în considerare oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu și alte materiale cu rezistență la vreme bună și rezistență la coroziune.

July 10, 2024

Cum se fac luminile de gazon în aer liber?

1. Determinați designul: Determinați designul luminii de grădină în aer liber pentru a fi realizat în funcție de preferințele personale și stilul de grădină. Vă puteți referi la stilurile existente pe piață sau puteți solicita producătorilor de lumină de grădină cooperativă să ofere cataloage pentru selecție și plată.

July 10, 2024

Atunci când personalizați și dezvoltați lumini de gazon în aer liber, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

July 08, 2024

Atunci când personalizați producția de lumini de gresie LED, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

1. Determinați scenariile și nevoile de utilizare și alegeți produse de gazon LED adecvate. 2. Comunicați în detaliu cu producătorul și oferiți desene și specificații detaliate de proiectare.

July 08, 2024

Care sunt scenariile aplicabile pentru luminile de gazon?

Luminile de gazon LED sunt potrivite pentru etaje mari pătrate imobiliare, parcuri pătrate, pasarele pietonale și alte locuri. În aceste locuri, luminile de gazon LED pot oferi efecte de iluminare bune pentru pietoni și pot îmbunătăți sentimentul lor de securitate. De asemenea, pot adăuga efecte vizuale unice în aceste locuri și pot îmbunătăți estetica locului. În pătrate imobiliare mari, luminile d

July 08, 2024

Care sunt factorii de preț pentru personalizarea luminilor de gazon în curte în aer liber?

1. Selectarea materialelor: Luminile de gazon în curte exterioare pot fi realizate dintr -o varietate de materiale, inclusiv oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu, aluminiu turnat, etc. Materiale diferite au costuri diferite, iar prețurile de personalizare corespunzătoare sunt

July 05, 2024

Când produceți lămpi de gazon, trebuie să acordați atenție următoarelor puncte:

Vă vom contacta imediat

Completați mai multe informații, astfel încât să poată lua legătura cu tine mai repede

Declarație de confidențialitate: Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Compania noastră promite să nu vă dezvăluie informațiile personale pentru nicio expansiune cu permisiunile dvs. explicite.

Trimite